13 Şubat 2011 Pazar

ƸӜƷ ♥ barbaros şansal ve nunu ƸӜƷ ♥



Sizlere daha önceden de ünlü terzi yamağı BARBAROS ŞANSAL 'ın Samsuna lösemili çocuklar için "Bebek Giydiren Gönüllü Büyükler, İyi Olacak Küçükler" program kapsamında geleceğini duyurmuştum.ve beklenen o büyük gün bugün gerçekleşti :)

nunu'nun Barbie Barbaros için özel olarak tasarlayıp diktiği leopar desenli ceket ve tül etek bugüne özel olarak hazırlanarak giyildi...Bakalım beğenecek misiniz ?

eee tabi amaç sosyal sorumluluk olsa da ; yeni tasarımların doğuşuna vesile olan kişiler de yanyana gelince tablo çok daha eğlenceli oluyor :))) evet barbie'nin o eşsiz sevecenliği, cana yakınlığı,mütevaziliği,başarısı,enerjisi,duyarlılığı v.s...... saymakla bitmeyecek bu özellikleriyle birlikte nunuyla çekilen hoş bir fotoğraf karesi de böyle oldu işte :)

unutmayın her ne kadar hayatın karmaşasında yaşamaya çalışıyorsak da, bir o kadar da önemli olan sosyal sorumluluklarımızın da olduğunu unutmamamız gerekmektedir...Elimizden geldiği kadar bu tarz konulara duyarlı olalım lütfen...

2 yorum:

  1. yine sarılar ön planda cayır cayır yakıyorsun :D

    YanıtlaSil
  2. kumaslarınızla, sosyal sorumluluk kapsamında dezavantajlı çocuklara bu güzel uğraşınızı sevdirerek bir ışık ta siz yakabilirsiniz. Başarılar..

    YanıtlaSil