14 Şubat 2012 Salı

♥14♥şubat♥ "♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥" günü

evet bugün etrafınızda her yerde  kırmızı kalpler, elele gezen çiftler, romantik anlar yaşayan ve yaşatanlar, ellerinde kırmızı güller olan kızlar, sevgilisine ne alsam onu daha çok mutlu ederim diyen sevgililerin alışveriş telaşı vs... daha birçok 14 Şubat Sevgililer Gününü anlatan, hatırlatan anlar görmeniz kaçınılmaz...bilmiyorum siz bugünle ilgili ne düşünüyorsunuz ama yoğun hayat temposunda bir nebze de olsa bugün sevginizi diğer günlerden biraz daha farklı göstermeniz için güzel fırsat da olabilir diye düşünüyorum... şuan herkesin sadece "1" gün de değil "365 gün 6 saat" beni sevsin diyenleri duyuyor gibiyim :)) 

biricik sevgilisi olan modaseverlerin öncelikle SEVGİLİLER GÜNÜ kutlu olsun ... hayatınız boyunca sevdiğiniz hep yanınızda olsun, ve birbirinize olan sevginiz her yıl kat kat artsın inşallah  ♥ 

şimdi bu kadar sevgililer günü ile ilgili konuştuğum yeter... asıl olarak sizlerle bugün paylaşmak istediğim bilmiyorum sizler de benim gibi bir VENEDİK hayranı birisi misiniz ama ben dahaca oraya gidememiş olan ama yaratacağım ilk fırsatta gitmek isteyen bir moda tutkunuyum :)) (her cümlemde illaki moda kullanmadan edemiyorum sanırım)

Bende bu güne özel olarak benim için aşıklar diyarı venedik'den birkaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim...romantik atmosfer,gondolda birbirini çok seven bir çift, geçirilecek an en güzel andır diye düşünenlerdenim ... o zaman sevgilisi olan olmayan herkesi venedik macerasına davet ediyorum :))

"!987 yılında Dünya Kültür Mirası olarak kabul edilen ve korunmaya alınan muhteşem yer VENEDİK 
Venedik'in en önemli köprüsü Ponte-Rialto"


Son durak işareti AŞK ♥ 










Venedikte gondollar siyahtır çünkü rengarenk oldukları zamanlarda veba avrupayı kasıp kavurduğunda ölüleri taşıdığı için matem rengi olan siyaha bürünmüştür.







2 yorum:

  1. her zamanki gibi nunudan şeker gibi süprizlerr :)eline saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim nunu varsa işin içinde sürprizlere hazır olun =))

      Sil